Voor- en naschoolse opvang

Onze school werkt nauw samen met Smallsteps kinderopvang. Smallsteps peuterspeelgroep de Veldmuis is gevestigd in onze school. Villa Veldhof is gevestigd tegenover ons schoolgebouw en biedt kinderdagopvang aan in aparte baby- en peutergroepen. Daarnaast biedt Villa Veldhof voorschoolse- en buitenschoolse opvang aan, waarvan een deel ook in ons schoolgebouw. Fijn, want uw kind wordt vanuit dezelfde veilige en vertrouwde omgeving steeds groter en zelfstandiger.

Voorschoolse opvang (VSO)

Bij Smallsteps Villa Veldhof kan je kind lekker rustig de dag beginnen met een boekje of een spelletje. Liever even lekker buiten spelen voor de schooldag begint? Dat kan natuurlijk ook! Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in het klaslokaal zit.
VSO ma-di-do-vrij 07.30 - 08.30 uur

Buitenschoolse opvang (BSO)
De buitenschoolse opvang start als de school uit gaat. Bij Smallsteps BSO Villa Veldhof spelen de kinderen in 3 groepen, afgestemd op leeftijd, ontwikkeling en interesses. Er is een groep voor kinderen uit groep 1 en 2 (maximaal 10) en een groep voor kinderen uit groep 2 en 3 (maximaal 20). Deze groepen worden in een aparte, eigen groepsruimte in onze school opgevangen.

De 7+ groep zit in Villa Veldhof en daar hebben we een groep voor kinderen uit groep 4 tot en met 8 (maximaal 24).

Bij ons is altijd iets leuks te doen. We bieden dagelijks afwisselende activiteiten aan waar de kinderen aan mee kunnen doen. Liever even rustig in de chillhoek? Dat kan natuurlijk ook.
BSO ma-di-do 15.00 – 18.00 uur, vrijdag 12.00 – 18.00 uur
Vakantieweken ma-di-do-vrij 07.30 – 18.00 uur

We hebben verschillende opvangpakketten om uit te kiezen wat het best bij uw situatie past.

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)
Bij ons sfeervolle kinderdagverblijf voelen baby’s, dreumesen en peuters zich meteen thuis. Wij inspireren en stimuleren jouw kind zoveel mogelijk zelf te doen. Je eerste losse stapjes? Zelf je boterham smeren? Probeer het maar! Bij kinderdagverblijf Smallsteps Villa Veldhof hebben we twee groepen: voor kinderen van 0 tot 2 jaar (maximaal 12) en voor kinderen van 2 tot 4 jaar (maximaal 16). Zo kunnen we de activiteiten precies afstemmen op de behoefte van jouw kind.
Kinderdagverblijf maandag t/m vrijdag 07.30 - 18.00 uur

Peuterspeelgroep (2-4 jaar)
Peuterspeelgroep Smallsteps de Veldmuis heeft een groepsruimte in de school. Dat is fijn wennen voor je peuter die straks naar school gaat. De groepsruimte is gezellig ingericht met vrolijke kleuren. Je kind voelt zich snel thuis. Wij stimuleren de ontwikkeling van je kind met spelletjes, opdrachtjes, liedjes en verhaaltjes. Zo werken we bijvoorbeeld aan grove en fijne motoriek, taalontwikkeling, samenwerken en zelfstandig werken. En maakt je kind straks een goede start op de basisschool.
Peuterspeelgroep maandag t/m vrijdag 08.00 - 12.00 uur

Meer informatie
Wil je meer weten over de kinderopvang bij Smallsteps Villa Veldhof? Neem contact met ons op voor een rondleiding of loop gewoon even bij ons binnen. We laten je graag alles zien!Smallsteps Villa Veldhof
Michelle Koenders, locatiemanager
Veldhofstraat 4a, Gorssel
06 – 485 21 713
www.smallsteps.nl